RSS

You are here

Михајловићева: До марта следеће године прве четири хиљаде станова за службе безбедности, апел свима да поштују мере опреза

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, обишла је данас са в. д. директора Грађевинске дирекције Србије, Мирком Петровићем, градилиште за изградњу станова за припаднике служби безбедности у Сремској Митровици. 

 

Михајловићева је овим поводом истакла да се у Србији тренутно граде четири хиљаде станова, који ће бити горови до марта следеће године. 

 

“Тренутно се гради у Београду, Новом Саду, Краљеву, Крагујевцу, Нишу и Стемској Митровици. Поред тога, у наредних пар месеци кренуће изградња још четири хиљаде станова који морају да буду готови за годину дана од почетка изградње”, рекла је она. 

 

Михајловићева је рекла да се у Сремској Митровици гради 190 станова и овом приликом упутила апел свим извођачима и радницима да поштују мере безбедности. 

 

“Видела сам данас да неки радници не носе шлемове. Апелујем на све да не чекају инспекцију, већ да заштите раднике, јер једна секунда непажње може да значи изгубљен живот”, рекла је она.