RSS

You are here

Михајловићева држи завршну конференцију за новинаре на источном краку у Белој Паланци, у Димитровграду разговара са министром транспорта Бугарске

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, наставља са активностима на источном краку Коридора 10 и у Пиротском округу, у суботу, 20. јула 2019. године.

 

Програм:

 

9.15   Завршни састанак са “Коридорима Србије”, извођачима радова и другим учесницима у пројекту изградње источног крака Коридора 10 (камп “Коридора Србије”, Станка Пауновића ББ)

Сниматељима и фото-репортерима омогућено је снимање почетка састанка после којег ће медијима бити послато саопштење.

 

10.30 Завршна конференција за новинаре потпредседнице Владе (камп “Коридора Србије”)

 

13.30 Обилазак деонице источног крака Коридора 10 (косина Градиње, у близини граничног прелаза са Бугарском) са делегацијом Бугарске и председником општине Димитровград, Владицом Димитровим

 

13.50 Полагање цвећа на споменик Василу Левском (плато испред Скупштине Општине Димитровград, Балканска 2)

 

13.55 Састанак са председником општине Димитровград Владицом Димитровим (Општина Димитровград, Балканска 2)

 

14.10 Састанак потпредседнице Владе са министром транспорта, информационих технологија и комуникација Бугарске, Росеном Желјазковим (Општина Димитровград, Балканска 2)

Сниматељима и фото-репортерима омогућено је снимање почетка састанка.

 

14.30 Састанак делегације Министарства саобраћаја Србије и Бугарске, предвођених ресорним министрима, у присуству амбасадора Бугарске у Србији, Радка Влајкова (Спортска хала у Димиитровграду)

Сниматељима и фото-репортерима омогућено је снимање почетка састанка, по чијем завршетку су предвиђене изјаве за медије (у 15.10 часова).

 

 

Редакције заинтересоване за праћење догађаја молимо да акредитације за чланове екипа пошаљу на имејл press@mgsi.gov.rs до петка, 19. јула 2019. године, са напоменом за који догађај се акредитују.