RSS

You are here

Михајловићева: Градимо ауто-пут, али нисмо заборавили обичан живот грађана Грделице

Потпредседница Владе Србије проф. др Зорана Михајловић, заједно са градоначелником Лесковца Гораном Цветановићем и директором “Коридора Србије” Зораном Бабићем, обишла је потпуно обновљену градску саобраћајницу у месту Грделица, која је само једна од улица коју су „Коридори“ обновили због изградње ауто-пута који пролази поред ове варошице.

 

Уз велику захвалност грађанима Грделице на свему што су прошли јер живе поред једног од најзначајнијих градилишта у Србији, потпредседница Михајловиће је рекла да су за државу важни ауто-путеви, али да ништа мање нису битни регионални путеви и улице у малим местима.  

 

“Ова градска саобраћајница је потпуно реконструисана, радићемо кружни ток на улазу у град, као и путеве и мостове у околним селима. Све што смо се договорили са грађанима Грделице биће урађено јер нам је важно да обезбедимо боље услове за живот грађана овог краја, да не одлазе него да остају овде, да раде и стварају породице”, рекла је Михајловићева.

 

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић захвалио је на подршци и помоћи потпредседници Михајловић и “Коридорима Србије”, рекавши да је сарадња са Владом Србије на високом нивоу, што резултира реализацијом важних инфраструктурних пројеката.

 

Директор „Коридора Србије“ Зоран Бабић захвалио је мештанима Грделице на свему што су издржали током градње Коридора 10 и додао да је реконструкција градске улице Боре Пешића завршена пре него што је било планирано.

 

“До сада смо у путну инфраструктуру овог краја уложили 1,3 милиона евра, на овоме нећемо стати, због вас обичних пристојних људи настављамо да радимо даље”, изјавио је Бабић.