RSS

You are here

Михајловићева и Булцова у првом возу преко Жежељевог моста

Потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, састаће се у понедељак, 26. марта 2018. године у Београду, са комесарком Европске уније за транспорт Виолетом Булц, након чега ће заједно обићи градилиште Жежељевог моста у Новом Саду.


Програм:

 

9.45   Састанак потпредседнице Владе, проф. др Зоране Михајловић, са европском комесарком Виолетом Булц у Влади Србије, Немањина 11 (сниматељима и фото-репортерима биће омогућено снимање почетка састанка)

 

11.30 Путовање возом од железничке станице Нови Сад до станице у Петроварадину, са изјавама за медије на Жежељевом мосту.

 

Путовању возом и обиласку присуствоваће и председник покрајинске Владе Игор Мировић, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, шеф Делегације ЕУ у Србији Сем Фабрици, као и представници компанија које учествују у пројекту изградње Жежељевог моста.


НАПОМЕНА:

 

Окупљање медија на железничкој станици у Новом Саду (перон 1) је у 11 часова. Редакције заинтересоване за праћење догађаја молимо да акредитације за чланове екипа пошаљу до недеље, 25. марта, до 16 часова на имејл nenad.stanisavljevic@srbrail.rs.