RSS

You are here

Михајловићева на отварању ауто-пута “Милош Велики”

Потпредседница Владе Републике Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, присуствоваће заједно са председником Републике Србије Александром Вучићем отварању ауто-пута "Милош Велики", на деоници од Обреновца до Љига у недељу, 18. августа 2019. године.

 

ПЛАН ОБИЛАСКА:

 

До 15:00 часова окупљање акредитованих новинара на паркингу хотела "Обреновац". Обилазак трасе могућ је искључиво организованим превозом.

 

16:30  Наплатна рампа Обреновац

Председник Републике Србије Александар Вучић и потпредседница Владе разговараће са представницима компанија којe су градилe ову деоницу.

 

17:10 Искључење за Уб

Председник Вучић и потпредседница Михајловић разговараће са радницима и представницима компанија које су градиле ову деоницу као и са ловцима и риболовцима из Фазанерије Уб.

 

17.50 Петља Лајковац-Ваљево

Председник Вучић и потпредседница Михајловић присуствоваће представљању туристичког потенцијала који се отвара новим ауто-путем и разговараће са радницима и представницима компанија које су градиле ову деоницу.

 

18:30 Тунел Бранчић

Председник Републике Србије и потпредседница Владе обићи ће Оперативни центар за управљање саобраћајем и присуствовати презентацији и дегустацији националних јела и пића са подручја повезаних ауто-путем "Милош Велики".

 

Око 19:00 планиране  су изјаве за медије.

 

19.30 Петља Љиг

Председник Републике Србије Александар Вучић обратиће се грађанима и том приликом означити почетак пуштања саобраћаја ауто-пута "Милош Велики".