RSS

You are here

Михајловићева: Нишки аеродром је био и остаје државни

Потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, рекла је да остаје при ставу да је прелазак управљања нишким аеродромом “Константин Велики” са Града Ниша на Владу Србије у интересу бржег развоја тог аеродрома, а да је коначна одлука на одборницима Скупштине Града Ниша.

 

“Нисам променила мишљење да Аеродромом “Константин Велики” треба да управља Влада Србије, јер је то најбржи и најефикаснији начин да наставимо са улагањима у нишки аеродром, а све аргументе у прилог томе сам већ изнела”, рекла је Михајловићева, одговарајући на питања новинара у Влади Србије о ситуацији у вези с нишким аеродромом.

 

Она је нагласила да је Аеродром “Константин Велики” у Нишу био државни и остаје државни. “Нико ништа неће однети из Ниша, неће бити промена за запослене на аеродрому, нити за оне који га користе, већ се само мења начин на који ће се у њега улагати. Није Ниш ван Србије, него у Србији, као што држава Србија остаје присутна у Нишу”, поручила је Михајловићева.