RSS

You are here

  Михајловићева обилази мост преко Саве који повезује Сурчин и Обреновац

 

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, обићи ће мост преко Саве и Колубаре који је повезао Сурчин и Обреновац на истоименој деоници на ауто-путу на Коридору 11, у четвртак, 27. јуна 2019. године, у 9 часова.

 

Обиласку ће присуствовати и амбасадорка НР Кине, Чен Бо. 

 

Екипе које долазе сопственим превозом, потребно је да буду на баричкој (обреновачкој) страни градилишта најкасније у 8.30 часова.

 

За долазак користите следећу руту: Обреновачким путем иде се до Барича, где се 1.300 m од семафора, након фудбалског терена ,,Прва искра", наилази на проширење пута и ту треба скренути десно. Након 450 метара, код фабрике, скреће се лево и прати пут који води до градилишта које се обилази.

 

За представнике медија из Београда обезбеђен је и организован превоз. Окупљање је на платoу испред Скупштине града у 7.00 часова, полазак у 7.15 часова.  

 

Редакције заинтересоване за праћење догађаја потребно је да акредитације за чланове новинарских екипа (име, презиме, број телефона) пошаљу на имејл pr@putevi-srbije.rs, са напоменом да ли ће користити организовани превоз.