RSS

You are here

Михајловићева обилази радове на изградњи брзе пруге на деоници од Старе Пазове до Новог Сада

 Потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, обићи ће радове на изградњи брзе пруге Београд-Будимпешта, на деоници Стара Пазова - Нови Сад, у петак, 7. јуна 2019. године, у 12 часова.

 

Обиласку ће присуствовати и председник Покрајинске владе Игор Мировић, амбасадор Руске Федерације у Србији Александар Чепурин, као и представници извођача радова, руског “РЖД интернешенела”, и инвеститора, “Инфраструктуре железнице Србије”.

 

Место обиласка је путни прелаз у Инђији, у Улици Бранка Ћопића 91, око 2,5 километара од железничке станице Инђија у правцу Новог Сада.

 

Прецизну локацију места обиласка можете видети на гугл мапи, на линку: https://goo.gl/maps/AXzroFYVfwfzhsBX6

 

Редакције заинтересоване за праћење догађаја молимо да акредитације доставе најкасније данас, 6. јуна, до 19.00 сати, на имејл:  nenad.stanisavljevic@srbrail.rs.

 

За новинаре из Београда обезбеђен је комби превоз до места догађаја у Инђији, са поласком испред пословне зграде српских железница (Немањина 6, Београд) у 10.30 сати, уз обавезну назнаку у акредитацији да се користи организован превоз из Београда.