RSS

You are here

Михајловићева обишла завршне радове на Коридору 11: Све спремно за пуштање у саобраћај у недељу

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, обишла је данас трасу Коридора 11 од Обреновца до Љига како би се уверила да ће све бити спремно за пуштање ове деонице у саобраћај у недељу. 

 

Она се овом приликом састала са представницима извођаца на овој деоници, са којима је разговарала о динамици завршетка радова. 

 

Михајловићева је поновила свима који учествују у изградњи овог ауто-пута колико су за Србију важни завршетак и пуштање у саобраћај деонице Обреновац-Чачак. 

 

“Нема ништа лепше од тога да се граде путеви. Данас сам ту да проверим докле се стигло са извођењем радова и да се уверим да ће све бити спремно за пуштање ауто-пута у саобраћај у недељу. Министарство је ту, као и до сада, да вам пружи неопходну подршку”, рекла је она. 

 

Џанг Ђијанчао, генерални директор „Чајна Шандонг“ огранка за Србију, известио је потпредседницу Владе о динамици радова. 

 

“Као што сте могли да видите пролазећи трасом, сви радови су у завршној фази. Радимо на постављању ограде, звучних зидова и хоризонталне сигнализације. Упоредо се ради на кошењу траве и чишћењу трасе. Поштована потпредседнице, уверавам Вас да ће све бити спремно за саобраћај и пре недеље”, рекао је Ђијанчао. 

 

Деоница Обреновац-Прељина дуга је 103 км и биће свечано пуштена у саобраћај, у присуству председника Републике Александра Вучића, у недељу 18. августа.