RSS

You are here

Михајловићева: Очекујем да нова влада буде још боља и ефикаснија

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, изјавила је јутрос, гостујући на ТВ Прва, да очекује да нова влада Србије буде још боља и ефикаснија, са још више квалитетних људи у њој.

 

„Влада је пре свега оперативно тело, најмање је политичко. И зато је важно да је чине квалитетни људи, да ради брзо и ефикасно. Што се мене тиче, волим свој посао, радим га исто као и пре. Усред смо грађевинске сезоне, мој дан је исти као и раније, трудим се да не гледам насловне стране и да свој посао обављам најбоље што могу, а резултати су ти који нас опредељују“, изјавила је она.

 

На питање о саставу нове владе, Михајловићева је рекла да је то питање далеко од данашњег дана и да је важно да се прво формира парламент.

 

„Ако ме питате какву бих владу ја волела да видим, то је да буде још боља и ефикаснија, са још више образованих, искусних и способних људи. Ко год буде водио министарство на чијем сам челу, сугерисаћу да оно остане јединствено, јер знам колико су ови ресори повезани и да је то кључ да се пројекти реализују брже и ефикасније. Када смо 2014. формирали владу, Александар Вучић је донео ту одлуку и показала се као одлична“, рекла је Михајловићева.