RSS

You are here

Михајловићева отвара Пословни форум Република Србија-Руска Федерација

 Потпредседница Владе Републике Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, отвориће Пословни форум Република Србија-Руска Федерација у четвртак, 30. маја 2019. године, у 10 часова, у Клубу посланика, Толстојева 2.

 

Поред потпредседнице Владе, на отварању ће се обратити и потпредседник Владе Републике Србије и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић, заменик министра индустрије и трговине Руске Федерације Олег Рјазанцев, амбасадор Руске Федерације у Републици Србији Александар Чепурин и председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж.

 

По завршетку уводних обраћања, Михајловићева и Рјазанцев потписаће Меморандум о сарадњи између Министарства грађевинарства саобраћаја и инфраструктуре и Министарства индустрије и трговине Руске Федерације у области трговачког бродарства и бродоградње.

 

Изјаве за медије предвиђене су после потписивања.

 

Редакције заинтересоване за праћење догађаја молимо да акредитације за чланове екипа пошаљу на имејл press@mgsi.gov.rs, до среде, 29. маја 2019. године, до 18 часова.