RSS

You are here

Михајловићева са новинарима у обиласку деоница источног крака Коридора 10, разговори са представницима Светске банке и Топличког округа

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, наставља с обиласком радова на источном краку Коридора 10 и активностима у Пиротском округу, у петак, 19. јула 2019. године. 

 

Програм:

 

9.00 Састанак са начелником Топличког управног округа Миланом Аранђеловићем и челницима четири локалне самоуправе из округа (камп “Коридора Србије”, Станка Пауновића ББ)

Сниматељима и фото-репортерима омогућено је снимање почетка састанка, по чијем завршетку су предвиђене изјаве за медије (у 10.30 часова).

 

12.00 Састатанак са делегацијом Светске банке предвођеном шефом Канцеларије Светске банке у Србији, Стивеном Ндегвом (камп “Коридора Србије).

Сниматељима и фото-репортерима омогућено је снимање почетка састанка, по чијем завршетку ће медијима бити послато саопштење.

 

13.00 “Сафари” са новинарима – потпредседница Владе заједно са представницима медија у вожњи деоницама на источном краку Коридора 10.

 По завршетку обиласка предвиђене су изјаве за медије.

 

 

ВАЖНА НАПОМЕНА:

 

Редакције заинтересоване за праћење догађаја молимо да акредитације за чланове екипа пошаљу на имејл press@mgsi.gov.rs, до четвртка, 18. јула 2019. године до 18 часова, са напоменом за који догађај се акредитују.