RSS

You are here

Михајловићева у ноћном обиласку: У Грделици се ради 24 сата

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, обишла је са директором “Коридора Србије” Зораном Бабићем и сарадницима Министарства ноћне радове на Коридору 10 кроз Грделичку клисуру и том приликом се уверила да се радови на преосталим деловима изводе 24 сата.

 

“Радници на критичној косини 2 раде даноноћно, како би што пре завршили ову деоницу. Грделичка клисура се завршава, остало је још мање од 1,5 км асфалта да  све буде готово и велика захвалност инвеститорима и извођачима јер чине велике грађевинске и надљудске напоре”, рекла је она.

 

Михајловићева је поновила да је Грделичка клисура најтеже градилиште у Европи, али да је приоритет да грађани добију безбедан и сигуран ауто-пут.

 

Зоран Бабић, директор “Коридора Србије”, рекао је да се извођачи сваког дана 24 сата боре за сваки нови метар асфалта, на деоници краћој од 1,5 км, колико је преостало до завршетка ауто-пута на јужном краку Коридора 10. 

 

“Време нам за сада иде наруку и верујем да ћемо испунити оно што смо обећали грађанима - безбедан и стабилан ауто-пут”, рекао је Бабић.