RSS

You are here

Михајловићева у Подгорици потписује Меморандум о разумевању и сарадњи на реализацији инфраструктурних пројеката између влада Србије и Црне Горе

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић посетиће у понедељак, 23. јула 2018. године Црну Гору, где ће потписати Меморандум о разумевању и сарадњи на реализацији инфраструктурних пројеката између Владе Републике Србије и Владе Црне Горе.

 

Михајловићева ће посету Црној Гори започети обиласком градилишта моста Морачица, на ауто-путу Бар-Бољаре, које ће обићи заједно са министром саобраћаја и поморства Црне Горе, Османом Нурковићем.

 

Билатерални састанак потпредседнице Михајловић и министра Нурковића одржаће се у 9.45 часова у Подгорици, у Вили Горица, након чега ће уследити састанак делегација два министарства.

 

По завршетку састанка, у 11 часова, Михајловићева и Нурковић потписаће Меморандум о разумевању и сарадњи на реализацији инфраструктурних пројеката између Владе Републике Србије и Владе Црне Горе, након чега су предвиђене изјаве за медије.