RSS

You are here

Михајловићева у посети Новом Пазару

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, посетиће Нови Пазар у уторак, 2. јула 2019. године.

 

Михајловићева ће у 10.30 часова доделити кључеве социјалних станова за девет ромских породица у насељу Блажево у Новом Пазару (предвиђена су обраћања медијима).

 

Додели кључева присуствоваће и шеф Делегације ЕУ у Србији Сем Фабрици, директорка Канцеларије за људска и мањинска права Сузана Пауновић и градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац.

 

Након тога, Михајловићева ће у Градској управи у Новом Пазару у 11.25 часова, заједно са потпредседником Владе и министром трговине, туризма и телекомуникација Расимом Љајићем, одржати састанак са начелником Рашког округа Небојшом Симовићем, градоначелником Новог Пазара Нихатом Бишевцем и председником општине Тутин Кенаном Хотом, у вези са реконструкцијом пута Нови Пазар-Тутин и улагањем у путну инфраструктуру у Рашком округу.

 

Сниматељима и фото-репортерима омогућено је снимање почетка састанка, по чијем завршетку су предвиђене изјаве за медије.

 

Редакције заинтересоване за праћење догађаја молимо да акредитације за чланове екипа пошаљу на имејл kabinet@novipazar.org.rs до понедељка, 1. јула 2019, до 19 часова.