RSS

You are here

Михајловићева у Врању: Станови за војску и полицију у марту, још 32 милиона за инфраструктуру

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, обишла је данас завршне радове на изградњи станова за снаге безбедности и присуствовала почетку радова на изградњи постројења за пречишћавање отпадних вода у Врању. 

 

Она је том приликом истакла да се улажу 32 милиона евра у комуналну инфраструктуру у Врању, која ће бити завршена до краја 2021. године, те да то подразумева пројекте за водоснабдевање, пречистаче отпадних вода и регулисање чврстог отпада. 

 

“Врање има свој ауто-пут, завршава своју комуналну инфраструктуру, први је град који је припремио све неопходно за изградњу станова и биће први град који ће уручити кључеве станова припадницима служби безбедности. Врање је град који треба да служи као пример како све може да функционише. Живи и здрави били!”, изјавила је Михајловићева. 

 

Пре обележавања почетка радова на изградњи постројења за пречишћавање отпадних вода, Михајловићева је обишла завршне радове на изградњи станова за припаднике служби безбедности. 

 

“Пре годину дана овде није било ничега. Сада завршавамо 186 станова и прве кључеве ћемо уручити крајем марта. Врање је први град у инфраструктури”, рекла је она.