RSS

You are here

Михајловићева: За изградњу брзе саобраћајнице до Голупца 350 милиона евра

 “Радови на изградњи брзе саобраћајнице од ауто-пута код скретања за Пожаревац до Великог Градишта и Голупца почеће 2020. године, а процењена вредност радова износи 350 милиона евра”, најавила је данас потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић.


"Све грађане Браничевског окуга посебно занима изградња брзе сабраћајнице од ауто-пута код Пожаревца до Голупца. Та магистрала ће бити једна од најлепших у Србији, пошто је то и један од најлепших делова наше земље", рекла је Михајловићева. 


Она је данас током посете Великом Градишту разговала о том пројекту са начелником Браничевског округа Александром Ђокићем и председником општине Велико Градиште Драганом Милићем.


Михајловићева је рекла да су “Путеви Србије” инвеститор овог пројекта и да већ раде на техничко-пројектној документацији. 


"Ове године мора да буде готова документација, а 2020. могу да почну радови. Овај ауто-пут биће веома значајан економски и туристички, али је пре свега важан за грађане овог краја, јер ће допринети да породице остану да живе у овом делу Србије", рекла је Михајловићева.