RSS

You are here

Реаговање поводом прилога и текста “Помпезно отворен Аеродром "Морава" добио радно време – отворен средом од 12 до 14”

Поводом прилога и текста на сајту ТВ Н1, “Помпезно отворен Аеродром "Морава" добио радно време – отворен средом од 12 до 14” (http://rs.n1info.com/Biznis/a497952/Pompezno-otvoren-aerodrom-Morava-dobio-radno-vreme-otvoren-sredom-od-12-do-14.html), у циљу тачног и непристрасног обавештавања јавности, обавештавамо вас о неколико чињеница у вези с функционисањем Аеродрома “Морава”.

 

Пре свега, не треба мешати отвореност аеродрома са радним временом. Отвореност аеродрома утврђује се на основу захтева авио-компанија, а тренутни је одређен само као иницијални, без захтева. Радно време аеродрома је сваког радног дана од 8 до 16 часова.

 

Авиони авио-компанија у редовном и нередовном саобраћају биће прихватани у за сада (слободном) редовном термину средом од 12 до 14 часова (који се даје као почетна информација авио-компанијама) и на захтев у складу са потребама авио-компанија за редовним и нередовним летовима.

 

Такође, обука запослених који ће радити на Аеродрому "Морава" је у току, а већина особља ангажованог путем јавно објављеног конкурса већ је добила лиценце.