RSS

You are here

Бољи Закон о безбедности у саобраћају заједнички циљ

Потпредседник Владе Србије и министар саобраћаја, грађевинарства и инфраструктуре Проф.др Зорана Михајловић изјавила је да је захвална министру полиције Небојши Стефановићу што се прикључио акцији Радне групе за бригу о младим возачима и учесницима у саобраћају, која ради на изменама и допунама Закона о безбедности саобраћаја.

“Ја сам, као председник тела за безбедност у саобраћају, као председник Радне групе за младе возаче, веома поносна на министра Стефановића и хвала му што се прикључио акцији. Мислим да је одлично да заједно направимо још бољи предлог измена и допуна Закона о безбедности саобраћаја”, рекла је Михајловић Танјугу упитана да оцени предлог министра Стефановића да изменама закона нови млади возачи не могу управљати возилима од 23.00 до 06.00 часова ујутру.

Она је подсетила да је предлог Радне групе био да се младима ограничи могућност да возе од поноћи, односно 24 сата, јер се, како је рекла, деца враћају са тренинга мало касније.

“Али, хајде да разговарамо о томе и заиста му хвала што је на тај начин показао да жели да заједно направимо у безбедности саобраћаја што год можемо за младе возаче”, нагласила је Михајловић.