RSS

You are here

Михајловић најкомуникативнији министар

Најкомуникативнији државни и политички функционери у 2014. години били су министри Зорана Михајловић, Расим Љајић и Братислав Гашић, као и омбудсман Саша Јанковић и повереник за информације Родољуб Шабић, резултат је данас представљеног истраживања агенције Прагма "Новинар - Ваш пријатељ".
 
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин, према мишљењу испитаних новинара, издвојио се међу јавним личностима које су током прошле године, на квалитетан начин, промениле имиџ у односу на претходни период.
 
Међу државним и политичким институцијама најбоље односе са медијима имали су Привредна комора Србије, Заштитник грађана, Повереник за информације од јавног значаја, Савет за борбу против корупције, Министарство грађевинарства, саобра ћаја и инфраструктуре и Народна банка Србије, а од јавних предузећа ЕПС.
 
Иначе, реч је о традиционалном, четрнаестом по реду, истраживању ставова новинара српских медија "Новинар - Ваш пријатељ" о квалитету односа с медијима и новинарима организација и јавних личности у Србији.
 
Истраживање је спровела ПР агенција "Прагма" током децембра прошле и јануара ове године, а учествовало је 300 новинара.