You are here

Момировић: Нећу дозволити кашњења на изградњи надвожњака преко брзе пруге у Батајници

 

Батајница, 8. јун - ,,После скоро шездесет година се напокон инвестира у  железнице Србије, и то у најбржу пругу у Источној Европи, зато не можемо да допустимо било каква кашњења у радовима’’ истакао је министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић у данашњем обиласку радова на изградњи надвожњака преко брзе пруге ка Новом Саду у батајничком крају Шангај.

 

Момировић је у обиласку радова са председником општине Земун Гаврилом Ковачевићем апеловао на извођаче радова да максимално поштују задате рокове и убрзају радове без изговора.

 

,,Пруга мора да оствари бенефите за све грађане који живе на релацији од Београда до Новог Сада, а сутра и од Новог Сада до Суботице. Не смемо да дозволимо ни на једној деоници да грађанима буде прекинута саобраћајна комуникација. Дефинитивно имамо кашњења у радовима на надвожњаку у Батајници у насељу Шангај, који моментално морају бити убрзани од данас.  Будите уверени да као министар у овом ресору, нећу дозволити да било шта кочи пројекат брзе пруге који ће по завршетку донети само добробит грађанима и привреди’’ рекао је Момировић.