You are here

СА ОПТИМИЗМОМ И ВЕРОМ У НОВУ 2023. ГОДИНУ

Годину иза нас обележило је мноштво изазова, од кризе због рата у Украјини која је захватила целу Европу, преко наставка пандемије, до нестабилности на Косову и Метохији изазваних екстремистичком политиком Аљбина Куртија и привремених власти у Приштини.

Упркос свим потешкоћама, захваљујући мудрој политици председника Александра Вучића, Србија није стала, борила се и остала независна.

Наставили смо да радимо и да чак и у временима кризе повећавамо буџете за развојне и капиталне пројекте. По томе смо јединствени у овом делу Европе.

Предстојећу 2023. годину дочекујемо са пуно оптимизма и са истом жељом да од Србије стварамо модерну и успешну државу.

Стара кинеска пословица гласи да "онај ко гради, гради будућност".

Поносан сам што ћемо следеће године наставити да градимо Србију и осигуравамо њену стабилну будућност испуњавајући задатке и визију председника Александра Вучића.

Од великих пројеката у 2023. години очекује нас отварање аутопута од Појата до Крушевца, завршетак обилазнице око Београда до Бубањ потока, завршетак ауто-путева Рума – Шабац, Нови Београд – Сурчин, као и брзе саобраћајнице Иверак – Лајковац. Настављамо радове на брзој прузи Нови Сад – Суботица, Ниш – Брестовац, почињемо радове на деоници пруге Ниш – Димитровград, потписујемо уговор о изградњи брзе пруге од Београда до Ниша а наш аеродром ”Никола Тесла” наредне године значајно увећава своје капацитете и постаје главно чвориште авио-саобраћаја у овом делу Европе.

Вама и вашим породицама желим добро здравље, много среће, љубави и успеха.

Са оптимизмом и вером у себе идемо у Нову 2023. годину!

Живели!